На Краснопільщині прикордонники затримали «УАЗ», запакований мобільними телефонами та медикаментами

151220_kordon1
Автомобіль «УАЗ Хантер», вщент завантажений коробками з мобільними телефонами та медикаментами, затримали учора на українсько-російському кордоні прикордонники Сумського загону.

У ході проведення спеціальних заходів, направлених на протидію незаконному переміщенню через державний кордон України товарів та вантажів, оперативні співробітники прикордонного відомства отримали інформацію про підготовку до протиправної діяльності. Для реалізації інформації також були залучені співробітники СБУ, а цей напрямок посилили додатковими прикордонними нарядами.
151220_kordon2
За деякий час прикордонний патруль, здійснюючи перевірку держрубежу на напрямку між російським населеним пунктом Ільок-Пєньковка та українським Пушкарне, помітив рух транспортного засобу. Правоохоронці відразу організували переслідування автомобіля, під час якого водій-втікач не справився з керуванням та зіткнувся з деревом. Не бажаючи спілкуватися з правоохоронцями, водій вдався до втечі.
151220_kordon3
Оглядаючи «УАЗ», охоронці кордону виявили в ньому 1 ящик з медичними препаратами різних найменувань та 39 ящиків з мобільними телефонами, загальна кількість яких сягала майже 1950 штук. Попередня вартість такого товару може становити близько 1 мільйона гривень.

Про те, що правопорушники заздалегідь готувалися до незаконного переміщення цього вантажу через кордон, свідчить наявність на транспортному засобі номерних знаків, які були виготовлені на звичайному картоні.

Наразі транспортний засіб разом з вантажем встановленим порядком передано працівникам фіскальної служби. Крім того, встановлюється коло осіб, які причетні до цієї протиправної діяльності, – повідомляє прес-служба Сумського прикордонного загону.

Джерело:
http://krasnews.at.ua/news/na_krasnopilshhini_prikordonniki_zatrimali_uaz_zapakovanij_mobilnimi_telefonami_ta_medikamentami_video/2015-12-18-5839
18.12.2015
На Краснопільщині прикордонники затримали «УАЗ», запакований мобільними телефонами та медикаментами (ВІДЕО)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.