Ми – діти твої, Україно!

160222_my-dity-tvoi-Ukraino1Ми – діти твої, Україно!

Під таким девізом пройшов благодійний захід у Краснопільському ДНЗ №1 «Малятко». Цей захід зібрав десятки батьків, гостей, дітей на слово щире, на бесіду мудру, на пісню дзвінку, запальний танок, щирий український гумор.

Патріотичний концерт співпав з Днем вшанування героїв Небесної Сотні, які загинули під час Революції гідності. Зібрані кошти підуть на підтримку воїнам-землякам.


Гості щиро, зі слізьми на очах сприймали пісні «Моя Україно», «Квітуча Україна», «Україно, краю» та інші. У виконанні гурту «Червона калина» (вихователі дитячого садка) та гурту «Співучі соловейки» (діти старшої «А» групи). З насолодою та щирими оплесками зустрічали глядачі дітей: Поліну Пиленко, Ангеліну Корнієнко, які з таким талантом, чуйністю читали вірші «Ми всі діти» та «Молитва». У цей вечір родини різних груп, прийшли у садочок, бо об’єднує нас всіх одне: ми – українці, ми єдина сім’я матері України. Для глядачів прозвучала пісня «Українська родина». Також слова любові до матусі рідненької, до рідного порогу, де ми народились, полились музикою у піснях «Пташенята у гнізді», «Мамині яблуні».

Україна – співучий, гостинний край, тому жартівливі українські пісні «Варенички» та «Черешеньки» у виконанні дітей та вихователів додали яскравості, колориту і шквал оплесків від глядачів. Кажуть, щоб звеселити українську душу і серце, треба ще й затанцювати! Тому до уваги гостей були представлені «Український гопак», танок «Рушники ви мої, рушники», «Віночок», «Черевички», де майстерно затанцювали діти.

Слід відзначити, що наш колектив жіночий, та у жартівливій сценці «Вечори на хуторі біля Диканьки…», наші жінки справилися з роллю «чоловіків» та зіграли на «біс».

Наша пісня лине – славить Україну, виховує у підростаючого покоління основи духовності, любові до рідних, близьких, до рідного етносу, культури, держави, нації. Під час виконання пісні «Україна – це я» – всі гості, діти встали і оплесками вшанували святе для всіх нас: «Україна – це я! Україна – це ти! Україна – це ми! Україна!».

Щирі слова подяки висловлюємо організаторам літературно-музичної композиції «Ми – діти твої, Україно!» вихователю старшої «А» групи Пищик Т.П. , музичному керівнику Шевченко Л.О., завідувачу ДНЗ Мигаль Т.М., вихователю-методисту Безкоровайній В.М., практичному психологу Чорнощок І.В., вихователям Кекіній Р.Д, Петровій Л.О., Карабець Н.Ю., Куділь Г.Г., Драган Л.О.

Слава Україні!

Колектив Краснопільського ДНЗ №1 «Малятко»

Джерело:
http://krasnews.at.ua/news/mi_diti_tvoji_ukrajino/2016-02-22-6086
22.02.2016
Ми – діти твої, Україно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.