КРАСНОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА РОЗБУДОВУЄТЬСЯ

160821_Krasn_meria1Виконкомом селищної ради затверджений проект реконструкції частини центральної площі та подана до управління державної будівельної інспекції у Сумській області декларація про початок робіт. Будівельні роботи проводить ТОВ «Теплоенерго». Проектом передбачено встановлення погруддя Т.Г.Шевченку за кошти, зібрані населенням. Також буде побудований фонтан, квітники, газони, проведено улаштування площадки плиткою, зроблено освітлення, встановлені лавочки. Загальна кошторисна вартість робіт складає 820 тис грн. В цьому році виділено 245 тис гривень.
160821_Krasn_meria2
Завершені роботи по об’єкту «Капітальний ремонт дошкільного навчального закладу «Малятко» в смт Краснопілля, вул. Островського, 1, Сумської області. Заміна вікон.» з кошторисною вартістю 214 тис. 904 грн.

Розібрані аварійні козирки на входах до ДНЗ «Малятко» та побудовані нові.
160821_Krasn_meria3
Виділені кошти та розпочаті роботи з будівництва огорожі та павільйону в ДНЗ №2 «Колосок».

Філією «Краснопільський РЕМ» проводиться реконструкція вуличного освітлення по вул. Перемоги смт Краснопілля (кошторисна вартість 39 тис. 406 грн.).

Також в цьому році буде проведена «Реконструкція вуличного освітлення вулиць Новостроївка та Бочанівка с. Новодмитрівка Краснопільського району (КТП-109)» – кошторисна вартість 90 тис. 635 грн. Проведена експертиза проекту, закуплені матеріали, отримана декларація про початок робіт, укладений договір на проведення робіт з філією «Краснопільський РЕМ».

Проведений поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Перемога, Слави, Вишнева, в’їзд на вул. Виноградна та на пров. Шкільний.
160821_Krasn_meria4
Продовжується капітальний ремонт тротуару по вул. Вокзальна в смт Краснопілля. В бюджеті на 2016 рік заплановано 300 тис. грн. – По програмі «Прозорро» переможцем визнано ТОВ «Теорсервіс», яке розпочало роботи 26.07.16.

Продовжуються роботи з реконструкції водопровідних мереж по вулицях Слов’янська, Соснова, Покровська в смт Краснопілля. Селищною радою в цьому році виділено 200 тис. грн., депутатом обласної ради Остапенком О.М. – 75 тис. грн. Для співфінансування робіт з будівництва І черги проекту рішенням виконкому від 08.06.16 зареєстрований кооператив жителів. Договір на виконання робіт заключено з ТОВ «Теплоенерго».

З 22.08.2016 року розпочнуться роботи з реконструкції електромережі у Михайлівському НВК. Укладений договір на проведення робіт з філією «Краснопільський РЕМ», закуплені опори та матеріали.

Селищною радою проведений відбір виконавця робіт через систему електронних закупівель «Прозорро» на придбання та монтаж котла в ДНЗ №3 «Дзвіночок». Переможець ТОВ «Сумирайтепломережа» виконає вказані роботи протягом місяця.

На черговій сесії селищної ради 15 червня 2016 року було надано дозвіл ТОВ «Теплоенерго» на заміну існуючих котлів НІІСТу-5 на котли марки «Маяк» в Краснопільському НВК.

Проведено вибір виконавця робіт через систему електронних закупівель «Прозорро» об’єкту «Реконструкція існуючої газової котельні з встановленням котла на твердому паливі потужністю 1,0 МВТ за адресою: смт Краснопілля, вул. Лермонтова, 39» – кошторисна вартість 454 тис. 604 грн. Проектно-кошторисна документація та експертиза кошторисної частини проекту виготовлена селищною радою. Переможцем визнаний ТОВ «Сумжитлобуд».

Завершуються роботи з розробки проекту з реконструкції водопровідної мережі с. Михайлівське. Проект буде реалізований в цьому році. Вартість проекту складає 1 млн 524 тис. грн.
160821_Krasn_meria5
Сьогодні розробляється новий генеральний план селища. Для розробки генерального плану селища Краснопілля підписаний договір на виконання робіт з фірмою ТОВ «Містопроект–С», у сумі – 176 тис. грн., проведено геодезичну зйомку у форматі 2000 з нанесенням нових назв вулиць та дозйомкою по периметру меж смт Краснопілля. Підготовлені дані для надання проектній організації завдання на проектування.

В цьому році вирішені питання, пов’язані з відкриттям другої дошкільної групи у НВК «Лісова казка». Це питання розглянуто та вирішено позитивно 15 липня на черговій сесії селищної ради. Виділені кошти на закупівлю ліжок та іншого інвентарю і обладнання.

17 серпня на вулиці Чкалова, Дорошенка, Горького, Молодіжна, Вишнева, пров. Кутузова в смт Краснопілля та на дамбу в с. Новодмитрівка і ремонт вулиць в с. Михайлівка завезено більше 100 тон цементно-цегляного бою.

Закуплені баки для сміття у кількості 10 штук та 4 надбудови для колодязів.

Інші питання будуть розглядатись по мірі можливості та при перевиконання селищного бюджету.

Виконавчий комітет

Джерело:
http://krasnews.at.ua/news/krasnopilska_selishhna_rada_rozbudovuetsja/2016-08-21-6729
21.08.2016
КРАСНОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА РОЗБУДОВУЄТЬСЯ

1 thought on “КРАСНОПІЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА РОЗБУДОВУЄТЬСЯ

  1. Юрій

    треба і утеплятись бо лємо воду в бочку без дна.базальтова вата 10см зменшує теплопровідність стін на 50%.(і на чердаках розгорнути рулони в 10см).можна і по стіні в рік утеплятись починаючи з північної

    Reply

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.