До побачення, Олександре Івановичу!

160912_o_tsyliurykПопередній номер нашої газети на перший погляд нічим не відрізняється від інших, але разом з тим він історичний – востаннє його підписав до друку наш редактор Олександр Іванович Цилюрик.

За освітою він – педагог, свій шлях у професії розпочинав зі вчителювання у школі. Але так склалась доля, що більшість років віддав журналістиці. 37 років щодня, щотижня, він інформував про важливі і цікаві, приємні і не дуже події, розповідав про успіхи, нарікав на невдачі, розмірковував про високе і не забував про буденне, повертався спогадами у минуле і мріяв про майбутнє. І все це він робив для вас, шановні і дорогі наші читачі!

Він був з газетою у хвилини радості, не залишив її у найважчі часи, хоча мабуть, мав можливість покинути цей щоденний конвеєр пошуку матеріалів і знайти містечко тепліше і спокійніше. Мабуть немає в районі людини, яка б не знала його в обличчя або не чула його голосу в місцевому радіоефірі. Не дарма гострі на слово друзі по-доброму його називали «краснопільським Левітаном».

Артистам, наприклад, присвоюють різні звання – заслужений, народний. Так сталося, що Олександр Іванович так і не дослужився до «заслуженого» журналіста, зате здобув найголовніше, найвагоміше визнання у читачів, ставши по правді народним, хоч на це не має підтверджуючого папірця.

Буденним і нецікавим було б життя газети, району, офіційних заходів без творчої енергії цієї людини, без його жартів, вміння з кожним знайти порозуміння. Але редактор вирішив – пора на відпочинок, аби нарешті більше часу приділяти родині, а ще своїм незмінним захопленням – збиранню грибів, ягід, риболовлі.

«Розпочинається відповідальний період у житті мого рідного, невеличкого, молодого, дружного колективу. Знаю і вірю, що йому під силу зробити все, щоб і в наступні роки наша газета залишалась улюбленим виданням району і однією з кращих в області. При зустрічах з колегами, редакторами і творчими працівниками міськрайонних, міжрайонних газет Харківщини, Полтавщини, на їх запитання: як вдається у ці нелегкі часи набирати такі тиражі, завжди відповідав, що це завдяки підтримці і любові до газети всіх краснопільчан. «Перемога» вже понад вісімдесят років висвітлює життя району і сама заслуговує на життя, тож шановні жителі району, підтримуйте її й надалі, як підтримували усі ці роки», – ось такі побажання надсилає усім передплатникам у цей пам’ятний для себе день вже колишній редактор «Перемоги» Олександр Іванович Цилюрик.

Але ми не прощаємось, ми лише кажемо – до побачення, адже будемо чекати Вас в гості, чекати на слушну пораду і на новий анекдот, а ще на Ваше звичне «З Богом!» перед відправкою на друк чергового номера «Перемоги». Щасти Вам, Олександре Івановичу, дай Вам Бог здоров’я для насиченого відпочинку.

З ПОВАГОЮ, КОЛЕКТИВ «ПЕРЕМОГИ».

Джерело:
http://krasnews.at.ua/news/do_pobachennja_oleksandr_ivanovich/2016-08-31-6766
31.08.2016
ДО ПОБАЧЕННЯ, ОЛЕКСАНДР ІВАНОВИЧ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.