Завершено реконструкцію котелень

Краснопільською селищною радою здані до управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Сумській області декларації про готовність наступних об’єктів: «Реконструкція існуючої газової котельні з встановленням котла на твердому паливі потужністю 1 МВТ за адресою: смт Краснопілля, вул. Лєрмонтова, 39» та «Реконструкція центральної котельні по вул. Перемоги, 2а в смт Краснопілля».

Проекти були замовлені селищною радою та розроблені проектантом ФОП Неживко В.М. в 2015 році. В тому ж році проведена експертиза кошторисної частини цих проектів та затверджена документація виконавчим комітетом.

Краснопільською районною державною адміністрацією були направлені ці проекти до обласної державної адміністрації на участь в конкурсі з відбору проектів на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку, який було успішно завершено за умови співфінансування з районного бюджету.

В результаті тендерних торгів, проведених на сайті «tender.me», переможцем з виконання робіт об’єкта «Реконструкція центральної котельні по вул. Перемоги, 2а в смт Краснопілля» з кошторисною вартістю 2 млн 197 тис. 606 грн Краснопільською селищною радою визначено ТОВ «Трест Сумжитлобуд».

Вибір виконавця робіт об’єкта «Реконструкція існуючої газової котельні з встановленням котла на твердому паливі потужністю 1,0 МВТ за адресою: смт Краснопілля, вул. Лермонтова, 39» кошторисною вартістю 454 тис. 604 грн. проведений через систему електронних закупівель «Прозоро». Переможцем став ТОВ «Сумжитлобуд».

Проведені пробні пуски цих котелень з опаленням на твердому паливі. Після реєстрації декларації про готовність цих об’єктів та реєстрації котлів в інспекції Держгірпромнагляду в Краснопіллі збільшиться економія дорогого блакитного палива!

Дякуємо усім учасникам з реалізації цих проектів за проведену роботу!

Виконавчий комітет Краснопільської селищної ради

Джерело:
http://kras-meria.in.ua/novini/529-zaversheno-rekonstrukcyu-kotelen.html
30.12.2016, 11:01
Завершено реконструкцію котелень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.