Один рекорд б’є – інший в голові тримає

Зовсім нещодавно ми розповідали про видатну подію в спортивному житті не лише України, а й світу, автором якої став юний краснопільчанин Артем Сіробаба. Тоді, 9 червня за одну хвилину Артем здійснив 34 повторення в підтягуванні з вагою 40 фунтів (18,2 кг) і цим самим перевершив світовий рекорд, внесений до Книги рекордів Гіннеса. Схоже, щоб час очікування підтвердження рекорду не минув дарма, юний рекордсмен замахнувся на ще один.

Так, 21 липня вже традиційно в спортклубі Iron House (м. Суми) Артем Сіробаба за одну хвилину здійснив 26 повторень в підтягуванні з вагою 60 фунтів (27,2 кг) і цим самим перевершив світовий рекорд, внесений до Книги рекордів Гіннеса (попередній рекорд становив 23 повторення і був встановлений американцем Роном Купером в липні 2016 року).

Спробу було санкціоновано штаб-квартирою Книги рекордів Гіннеса (Великобританія), зафіксовано авторитетною суддівською бригадою, її результати буде передано на затвердження до зазначеної світової організації. Як ми вже зазначали, процедура затвердження триває близько трьох місяців.

Для активного і цілеспрямованого Артема це забагато, тож не здивуємось, якщо за цей час він поб’є ще якийсь світовий рекод. Удачі, Артеме!

Інф. “Перемоги”

Джерело:
https://krasnews.wordpress.com/2018/07/30/record
30.07.2018
ОДИН РЕКОРД Б’Є, ІНШИЙ В ГОЛОВІ ТРИМАЄ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.