Влітку в Угроїдах з’явиться новобудова сучасної амбулаторії первинної медичної допомоги

05 березня 2019 року за участю селищного голови Юрія Яремчука та начальника Управління капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації Ворожка А.І. відбулася робоча зустріч з питання реалізації проекта з будівництва Амбулаторії первинної медичної допомоги в смт Угроїди. На зустрічі також були присутні представники підрядної організації – ТОВ «Профт Буд Сістем» м. Київ.

Слід зазначити, що в лютому 2019 року Управлінням капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації було проведено тендер на закупівлю робіт по об’єкту «Амбулаторія первинної медичної допомоги в смт. Угроїди». За результатами аукціону переможцем торгів визнано ТОВ «Профт Буд Сістем» м. Київ, з яким 01.03.2019 року укладено договір підряду на виконання будівельних робіт в сумі 8,3 млн. гривень.

В ході зустрічі були обговорені питання проведення будівельних робіт, порядок їх фінансування, визначені строки початку робіт та відповідно прийняття завершеного будівництвом об’єкта в експлуатацію.

Також учасники зустрічі здійснили виїзд безпосередньо на місце проведення будівельних робіт, де ознайомились з особливостями будівельного майданчика та вирішили низку інших організаційних питань.

Нагадаємо, що будівництво Амбулаторії первинної медичної допомоги в смт. Угроїди буде здійснюватись в рамках реалізації Державної програми будівництва сільських амбулаторій. Замовником будівництва виступає Управління капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації.

Будівництво амбулаторії проводиться на умовах співфінансування за рахунок державного та місцевого бюджетів. Кошти селищного бюджету складають 1,2 млн. гривень. Закінчення будівництва планується на липень 2019 року.

Джерело:
https://krasnopilska-gromada.gov.ua/news/1551884248/
ОБГОВОРИЛИ ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПИТАННЯ БУДІВНИЦТВА АМБУЛАТОРІЇ ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ В СМТ. УГРОЇДИ
06.03.2019 16:55

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.