Прикордонники затримали «Опель» з автозапчастинами та знаряддям для рибальства

160206_kordon1
Автомобіль з вантажем автозапчастин та знаряддя для рибальства затримали учора неподалік від кордону з Росією військовослужбовці мобільного підрозділу Сумського загону.

Прикордонний патруль, здійснюючи перевірку держрубежу на напрямку між російським населеним пунктом Старосілля та українським Грабовське, в безпосередній близькості від кордону зупинив автомобіль «Опель» з двома громадянами України.
160206_kordon2
Під час огляду транспортного засобу охоронці кордону виявили в ньому картонні коробки, в яких знаходилися автозапчастини іноземного виробництва та знаряддя для риболовлі. Попередньо встановлено, що виявлений вантаж правопорушники незаконно перемістили на територію України із сусідньої Росії.

 

160206_kordon3
Наразі товар встановленим порядком передано працівникам фіскальної служби. На 30- та 23-річного чоловіків, жителів прикордоння, складені відповідні матеріали про адміністративне правопорушення.

 

 
Джерело:
http://krasnews.at.ua/news/prikordonniki_zatrimali_opel_z_avtozapchastinami_ta_znarjaddjam_dlja_ribalstva/2016-02-03-6006
03.02.2016
Прикордонники затримали «Опель» з автозапчастинами та знаряддям для рибальства

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.