Шаховий турнір у Миропільському НВК

160220_Myropillia_chess1За ініціативи представників Свято-Миколаївського храму у Миропільському навчально-виховному комплексі був проведений шаховий турнір, у якому взяли участь всі бажаючі учні школи, а таких сміливців виявилося 22.

Перед початком всіх ігор намісник храму архімандрит Смарагд провів невеликий молебінь та побажав удачі всім учасникам.

Змагання проходили для молодшої та старшої груп, і фінал завершився визначенням найсильніших. Боротьба за першість була цікавою та напруженою, ніхто не хотів відступати. Проте, як би банально це не звучало, у кожній грі завжди є переможці.

Так, почесне пе160220_Myropillia_chess2рше місце зайняв учень 8 класу Нікітченко Владислав, ІІ – Анненко Сергій (учень 7 класу), а ІІІ – дев’ятикласник Сініченко Сергій.

Нагородження відбулося цінними сучасними призами в урочистій обстановці на шкільній лінійці. За перше місце переможець отримав планшет, за ІІ – мобільний телефон, за ІІІ – цифровий фотоапарат.

Отець Смарагд подякував всім учасникам, вручив заохочувальні подарунки та запросив усіх тих школярів, хто захоплюється грою в шахи до навчання у шаховому клубі при монастирі.

Педагогічний та учнівський колективи висловлюють щиру подяку святителям Свято-Миколаївської церкви за співпрацю у справі виховання та розвитку підростаючого покоління.

Джерело:
http://krasnews.at.ua/news/shakhovij_turnir_u_miropilskomu_nvk/2016-02-12-6043
12.02.2016
Шаховий турнір у Миропільському НВК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.