КЛБ «Явір» провів змагання «Годинний біг в манежі»

160304_manezh126 лютого в перерві чемпіонату України з легкої атлетики, який проходив в Легкоатлетичному манежі УАБС ім. В. Голубничого КЛБ «Явір» провів змагання «Годинний біг в манежі».

І якщо в минулому році взяло участь 30 осіб, то в цьому році вже під 50, серед яких краснопільчани Сергій і Юрій Чепериси, Олександр Акименко, Юлія Лебединська, Віталій Лазня, Богдан Воронов. А більше і не можна – це ж не шосе і навіть не стадіон. Доріжок всього шість і половина має дуже крутий віраж.
160304_manezh2
До речі, наш манеж – відповідає міжнародним стандартам і один з кращих в Україні. Так ось, для спринтерів цей віраж – самий «смак». Але вони біжать одне коло. А переможець Андрій Павелко (RC BNC, м.Харків) пробіг 85! Це склало 17050 метрів.

Особливість нашого старту – у формулі визначення переможця. Ветеранам додають 100 метрів. За кожен рік після 40 років. Так що інтрига зберігається до останньої хвилини.
160304_manezh3
Так і вийшло в цей раз. Одноклубник переможця – Валерій Поливаний поступився молодшому Ковальському Сергію (КЛБ «ЯВІР», м.Суми) в очній боротьбі два кола, але в гандикапі піднявся на друге місце.
160304_manezh5
Серед жінок не було рівних Людмилі Шелест (КЛБ «ЯВІР»). Нагадаємо, Людмила майстер спорту міжнародного класу з… спортивної ходьби. А, змінивши шиповки на кросівки, вона вже стала переможницею декількох престижних марафонів.

Підтримали елітних спортсменів і ветерани легкої атлетики. Непогані результати показали, і поліпшили особисті досягнення Олександр Нікулін, Сергій Панченко (обидва КЛБ «ЯВІР») і Борис Михайлов (м Бахмач, «Вареничний Забіг»).

Сергій Панченко (Суми), Олександр Акименко (Краснопілля) – члени КЛБ “Явір”.

160304_manezh4Джерело:
http://krasnews.at.ua/news/klb_javir_proviv_zmagannja_godinnij_big_v_manezhi/2016-03-01-6117
01.03.2016
КЛБ «Явір» провів змагання «Годинний біг в манежі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.