Самотоївські школярі взяли участь у Всеукраїнському вишколі «Джура-Прикордонник 2018»

З 12 до 18 серпня 2018 року у місті Великі Мости на Львівщині відбувся Всеукраїнський вишкіл «Джура-Прикордонник 2018». Захід проводився за участі Міністерства молоді та спорту, Державної прикордонної служби України, Львівської обласної державної адміністрації, громадських активістів, дитячих та молодіжних організації.

Метою вишколу є підготовка громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Джура-Прикордонник», спрямований на активне залучення молоді до національно-патріотичного та спортивного виховання, формуванню високих моральних цінностей, громадської свідомості, збереженні звичаїв та традицій українського народу.

У військово-патріотичному проекті брало участь 450 учасників з 52 прикордонних районів 18 областей України. Краснопільську селищну раду представляли учні Самотоївської ЗОШ І – ІІІ ступенів. До складу команди увійшли Афанасьєв Ярослав, Петренко Денис, Усик Костянтин, Гришко Артем, керівник – вчитель фізичної культури Придатко Микола Григорович.

Протягом десяти днів юні вихованці брали участь у навчальних стрільбах, отримали базові знання із тактики, польової медицини, ознайомилися із роботою кінологічної служби.

Джерело:
http://krasnopilska-gromada.gov.ua/news/1535442704/
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВИШКІЛ «ДЖУРА-ПРИКОРДОННИК 2018»
28.08.2018, 10:51

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.