«Всеукраїнський Олімпійський день – 2021» у Краснопіллі

17 червня у Краснопіллі на центральній площі селища відбулося щорічне спортивне свято в рамках «Всеукраїнського Олімпійського дня».

Захід організовано з нагоди відзначення дня заснування Міжнародного олімпійського комітету (23 червня 1894 року).

Відчути себе справжнім олімпійцем зібралося чимало охочих. Учасниками заходу були вихованці закладів дошкільної освіти, учні закладів загальної середньої освіти селища, працівники Краснопільської селищної ради, установ та організацій селища, любителі спорту.

Традиційну для цього свята олімпійську руханку провела майстер спорту України міжнародного класу, учасниця чотирьох зимових Олімпійських ігор, лижниця, наша землячка – Тетяна Антипенко.

Після того, як м’язи були розігріті, усі бажаючі вийшли на масовий символічний забіг. Усі учасники були поділені на сім категорій. Більше 100 прихильників здорового способу життя долали дистанції 30, 60, 100, 500 та 1000 метрів.

По закінченню змагань відбулося нагородження учасників змагань за участю Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука. Учасникам заходу вручили пам’ятні листівки, солодощі, переможцям та призерам змагань – медалі та подарунки.

З упевненістю можна засвідчити, що в цей день перемогли всі, хто долучився до здорового способу життя та розділяє олімпійські ідеали.

Джерело:
https://krasnopilska-gromada.gov.ua/news/1623939197/
ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ – 2021
17.06.2021, 17:10

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.