В Краснопіллі пройшов турнір з футзалу серед дівчат пам’яті Віри Григорівни Стрикиці

160311_turnir1В Краснопіллі пройшов турнір з футзалу серед дівчат пам’яті В.Г. Стрикиці

05 березня, напередодні прекрасного, ніжного, весняного свята – 8 березня, в спортивній залі Краснопільського РПК вже в дев’яте було проведено турнір з футзалу серед дівчат пам’яті колишнього директора Краснопільської ДЮСШ, тренера – Віри Григорівни Стрикиці.

Цього весняного, теплого, вихідного дня до нас завітали команди дитячо-юнацьких спортивних шкіл з Путивля та Недригайлова. Всього в турнірі взяло участь 4 команди:
1. ДЮСШ м. Путивль;
2. ДЮСШ смт. Недригайлів;
3. ДЮСШ-1 смт. Краснопілля;
4. ДЮСШ-2 смт. Краснопілля.
160311_turnir2
На урочистому відкритті був присутній голова Краснопільської районної державної адміністрації – Ю.А. Яремчук, який привітав усіх присутніх з цим святом жіночого футзалу, з наступаючим святом весни та краси – 8 Березня, побажав дівчатам гарної гри, влучних передач та якомога більше гольових моментів.

Після урочистого відкриття турніру розпочалися ігри між командами, які були сповнені багатьма цікавими ігровими моментами, дівчата проявили високу футбольну майстерність, повну самовіддачу грі…

В результаті всіх ігор маємо такий підсумок:
І місце – ДЮСШ-1 смт. Краснопілля;
ІІ місце – ДЮСШ смт. Недригайлів;
ІІІ місце – ДЮСШ м. Путивль;
IV місце – ДЮСШ-2 смт. Краснопілля.

Підведення підсумків турніру з футзалу серед дівчат пам’яті В.Г. Стрикиці було справді святковим, команди були нагороджені медалями відповідного ґатунку, яскравими грамотами відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА та солодкими подарунками. В очах юних футболісток світилися іскорки щастя, лунали захоплені розмови спортсменок про змагання, з облич не зникали посмішки.
160311_turnir3
І ось воно фінальне фото всіх учасниць цьогорічного, дев’ятого турніру пам’яті колишнього директора Краснопільської ДЮСШ, тренера – В.Г. Стрикиці. Чекаємо з нетерпінням наступного – ювілейного турніру!

К. Бабич,
головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту РДА

Джерело:
http://krasnews.at.ua/news/v_krasnopilli_projshov_turnir_z_futzalu_sered_divchat_pam_jati_v_g_strikici/2016-03-09-6150
09.03.2016
В Краснопіллі пройшов турнір з футзалу серед дівчат пам’яті В.Г. Стрикиці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.