Запах дощу… Спогади про Леоніда Ушкалова

Видавництво «Дух і Літера» підготувало чудовий подарунок друзям, землякам, шанувальникам української літератури, філософії і культури, всім знавцям і поціновувачам творчості Леоніда Ушкалова.

Вже зовсім скоро в українських книгарнях з’явиться з друку книга «Запах дощу… Спогади про Леоніда Ушкалова», яку написали Олександра і Олександр Ушкалови – дружина й син видатного вченого і нашого незабутнього земляка. Книга вийшла в серії «Постаті культури».

«Запах дощу» — книжка про нашого великого сучасника, справжню гордість української та світової гуманітарної науки. Леонід Володимирович Ушкалов (1956—2019) — доктор філологічних наук, професор Харківського національного педагогічного університету, автор сотень блискучих робіт з історії української літератури та філософії, найбільший дослідник життя і творчості Г. С. Сковороди. До книжки увійшли спогади дружини й сина вченого, фрагменти епістолярної спадщини, матеріали із родинного архіву, вибрані місця із переписки з друзями та колегами, різножанрові твори, присвячені цьому видатному представникові харківської філологічної школи.

На сайті видавництва книга значиться поки що в категорії «Готуємо до друку», але за «агентурними даними» відомо, що тираж з друку очікується в останній декаді жовтня цього року.

За матеріалами:

https://duh-i-litera.com/bookstore/zapax-doschu-spogadi-pro-leonida-ushkalova
Ушкалова Олександра, Ушкалов Олександр
Запах дощу… Спогади про Леоніда Ушкалова

Сторінки у Facebook Олександри Ушкалової та видавництва «Дух і Літера»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.