Історія успіху

Сьогодні День праці. Якщо за великим рахунком, то велелюдні “червонопрапорні” добровільно-примусові демонстрації на 1 травня у радянські часи мали доволі мало спільного власне з вшануванням Праці. Ті демонстрації майже виключно демонстрували відданість (насправді – слухняність) “трудящих мас” рідній партії – “керівній і спрямовуючій силі” всього суспільства…

Але справжня повага і справжня жага праці не потребує “керівної і спрямовуючої”. Сьогодні мова саме про такий приклад.

Про неймовірну історію успіху сімейної справи підприємців Брижахіних наш сайт вже писав (див. “Улюблена справа власною стала” та “СКЛАДОВІ УСПІХУ: КАПІТАЛ. ІДЕЇ. КОЛЕКТИВ” ).

Реальність зроблених справ не може не вражати… У назві “Краснопільський завод металоконструкцій” немає жодного перебільшення, як можна було б подумати про невеличке підприємство у невеличкому райцентрі у переважно сільськогосподарському регіоні…

Одним словом, діяльність компанії стовідсотково відповідає своїй назві.

І щоб надалі не зловживати “лірикою” у презентації підприємства, пропонуємо просто ознайомитись з інформаційною сторінкою на сайті компанії та зробити екскурсію іншими сторінками сайту.

https://4build.biz/o-nas

Про нас

Дата заснування: 25.02.2014

4Build – Краснопільський завод металоконструкцій – це підприємство, яке за роки своєї роботи довело, що українська продукція легко може конкурувати із європейською!

Але для кращого розуміння цілей та амбіцій підприємства, давайте перенесемось в 2014 рік. Отже, все почалось жарким літом 2014 року, коли один юнак вирішив займатись виготовленням тротуарної плитки. Даний бізнес стрімко йшов вгору, так як його “рецепт” розчину переміг самих стійких конкурентів і отримав визнання серед покупців. За його тротуарною плиткою приїжджали з сусідніх областей і навіть із-за сусіднього кордону. Через півроку наполегливої праці, прийшов час розширювати своє виробництво.

Просидівши всю зиму за пошуками ідеального обладнання для виготовлення розчину та декоративного бетону, юнак зрозумів, що українського обладнання високої якості знайти важко, і вирішив паралельно сам його виготовляти. Підібравши собі команду з кваліфікованих та відданих роботі чоловіків, які по-сьогоднішній день невпинно працюють і розширяють асортимент продукції, юний підприємець Євген почав підкоряти український ринок з металоконструкцій та обладнання по виготовленню бетону.

На власному досвіді знаючи чого не вистачає вітчизняному устаткуванню, удосконалили моделі бетонозмішувачів примусової дії, роторного типу, довели до ідеалу транспортерні конвеєри, а саме головне що завод 4Build не штампує, а індивідуально підходить до кожного клієнта. А це означає, що виробник може зробити самі нестандартні рішення.

За 5 років своєї невпинної роботи, 4Build – Краснопільський завод металоконструкцій – розширив свою лінійку продукції і має декілька напрямків виробництва, а саме:

– мобільні бетонні заводи під ключ;

– комплектуюче до заводу устаткування:
бетонозмішувачі (роторного типу, примусової дії, планетарного типу),
транспортерні конвеєри,
бункера для зберігання інертних матеріалів, рюмки,
силоси, шнеки, хопери;

– мобільні сцени з металу/алюмінію:
лаєрні конструкції,
суперліфт;

– інші конструкції з металу.

У складі 4Build 6 виробничих цехів (загальною площею 1500 м2), сучасне технологічне обладнання (оброблюючі центри ЧПУ-автомати, зварювальні пости напівавтомати, установка ЧПУ плазменної різки, ЧПУ гільйотини та верстати гнуття, стрічкові пилки, фарбувальний цех). Наш технологічний процес – це оптимальна схема виробництва, яка дозволяє скоротити витрати на виробництво, продажі та логістику, тому замовник отримує продукцію за мінімальними цінами і з високою якістю.

Виробництво складається із спеціалістів різного профілю, які мають досвід науково-дослідницької і виробничої роботи, що дозволяє вирішувати найважчі технічні й технологічні задачі.

***

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.