Калорії кордон не перетнули

160206_kordon1_1
Автомобіль ЛуАЗ української реєстрації з вантажем сала та волоських горіхів затримали учора ввечері неподалік від кордону з Росією військовослужбовці відділу «Краснопілля» та мобільного підрозділу Сумського загону. Про це повідомляє прес-служба Сумського прикордонного загону.

В ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонний патруль на напрямку між українським населеним пунктом Грабовське та російським Старосілля, за кількасот метрів від кордону затримав автомобіль ЛуАЗ з двома громадянами України.
160206_kordon1_2
Під час огляду транспортного засобу охоронці кордону виявили в ньому 8 мішків з салом та дві сумки з волоськими горіхами (чищеними). Попередньо встановлено, що правопорушники мали намір незаконно перемістити даний вантаж на територію сусідньої Росії.

Наразі автомобіль та виявлений вантаж встановленим порядком буде передано працівникам фіскальної служби. За спробу незаконного перетинання державного кордону України 52- та 29-річному чоловікам, жителям прикордоння, доведеться відповідати в суді.

Джерело:
http://krasnews.at.ua/news/kaloriji_kordon_ne_peretnuli/2016-02-04-6010
04.02.2016
Калорії кордон не перетнули

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.